NANEH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 878 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Naneh. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 20:31 Recordsnelheid, vriendelijk. En als altijd superlekker!
28 nov 2022 om 10:25 Prima eten, goed heet en eerder bezorgd dan aangegeven.
23 nov 2022 om 21:29 Eten was heel goed, warm en snel bezorgd. De bezorgster was zeer vriendelijk en beleefd.
21 nov 2022 om 13:04 Totaal niet de kwaliteit die we gewend zijn. Ik hoop eenmalig. Schoarma erg waterig en patat leek wel 2 keer gebakken.
17 nov 2022 om 20:32 Snelle en fijne bezorging. De pizza was erg lekker met een goed gebakken bodem
14 nov 2022 om 20:53 Echt goeie pizzas!
14 nov 2022 om 0:16 Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd.
13 nov 2022 om 16:41 Helemaal in orde, zoals altijd. Was er snel en was lekker.
12 nov 2022 om 19:53 Top!! Heerlijk gegeten! Heet bezorgd vriendelijke bezorging Naneh ga zo door!! Beter dan Ramses sorry, zei ik dat? Een pluim voor Naneh
10 nov 2022 om 19:53 The Best
9 nov 2022 om 19:30 Nog sneller bezorgd dan de aangegeven tijd en was weer heerlijk zoals we gewend zijn. We zullen zeker nog vaker hier eten vandaan laten bezorgen. Echt top!
30 okt 2022 om 21:05 Eten lekker , snel bezorgd